Χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση αγάπης

Χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση αγάπης


Η σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας διοργανώνοντας την ‘’Εκδήλωση Αγάπης’’ τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων με φιλανθρωπικό σκοπό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν συγκινητική. Η παρουσία του βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που μοιράστηκαν σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας διοργανώνοντας την ‘’Εκδήλωση Αγάπης’’ τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων με φιλανθρωπικό σκοπό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν συγκινητική. Η παρουσία του βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που μοιράστηκαν σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η “Εκδήλωση Αγάπης” πραγματοποιήθηκε σε γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Γέφυρας με την παρουσία των τμημάτων του Συλλόγου, με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με έθιμα της περιοχής και τον Άη-Βασίλη να κλέβει την παράσταση στο τέλος της βραδιάς μοιράζοντας δώρα στους μικρούς φίλους του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και βοήθησαν με την παρουσία τους σ’αυτό το σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά 
Με Υγεία και Αγάπη για το νέο έτος.

{loadposition gallery_charity-jan2012}

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Translate »