9ο Διεθνές Φεστιβάλ – 2015

Φωτογραφίες από το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ


Αγκαλιάσαμε την παράδοση των λαών! Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το “9ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής”, το οποίο διοργανώθηκε από τις 27 ως τις 30 Αυγούστου 2015 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέφυρας. Ευρώπη και Ασία συναντήθηκαν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή του Φεστιβάλ, καθώς πάνω από 185 χορευτές από το Νεπάλ, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Πολωνία, και φυσικά από την Ελλάδα, μοιράστηκαν μαζί μας υπέροχες παραστάσεις γεμάτες μουσική, χρώμα και ξεχωριστές εμπειρίες.  

Μια εκδήλωση η οποία κατάφερε να πραγματοποιηθεί σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, χάρη στην δυναμικότητα και επιμονή του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας, αλλά και των εκατοντάδων εθελοντών και χορηγών μας!   Κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων, καταφέραμε να προωθήσουμε την Παράδοση, να δέσουμε μεταξύ τους διαφορετικούς πολιτισμούς και να χαρίσουμε ένα εκθαμβωτικό μουσικοχορευτικό θέαμα στο κοινό μας, με αποκορύφωμα τα γλέντια στο τέλος της βραδιάς, όπου κοινό και φιλοξενούμενοι χορευτές έγιναν ένα και διασκέδασαν όλοι μαζί!  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 25 Αυγούστου 2016, στο επετειακό “10ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής”, με πολλές εκπλήξεις!


Δείτε τα βίντεο από το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής

Share this post

Translate »