7ο Διεθνές Φεστιβάλ – 2013

«7ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής»

Για 7η συνεχόμενη χρονιά και παρόλα τα εμπόδια, όλοι εμείς, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας, καταφέραμε για άλλη μια φορά να οργανώσουμε ένα Φεστιβάλ αντάξιο της ιστορίας της Γέφυρας, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Παράδοσης. Μια εκδήλωση η οποία απέσπασε τα θετικότερα σχόλια, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα Φεστιβάλ.

Παραδόσεις, έθιμα και μουσικές από την Πολωνία, την Γεωργία, την Τουρκία, την Ιταλία, αλλά και το Μέτσοβο, τη Νάουσα και τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ζωντάνεψαν για 4 ημέρες, πάνω στη λαμπερή σκηνή του «7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής», από τους συνολικά 200 χορευτές και μουσικούς, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος στη μεγάλη αυτή γιορτή της παράδοσης, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό πολιτισμού, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Η αγάπη μας και ο σεβασμός για την παράδοση, καθώς και η επιθυμία μας να τη διατηρήσουμε για τις επόμενες γενιές, θα μας συντροφεύουν και θα μας δίνουν δύναμη να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες του «8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού & Μουσικής», από αύριο κιόλας.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής, χάρη σε μια δοκιμασμένη και δεμένη ομάδα, αποδεικνύει την αντοχή του στο χρόνο και τη διάθεσή μας για συνεχή ανανέωση.

Share this post

Translate »