Κοπή βασιλόπιτας 2013

Κοπή βασιλόπιτας 2013

Με έντονα τα στοιχεία της αισιοδοξίας και της ελπίδας για μια καλύτερη και ευημερούσα χρονιά, πραγματοποιήθηκε στις 03 Ιανουαρίου 2013, η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας στο κτίριο του Συλλόγου.

Τη εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου, καθώς και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Κος Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Κος Μπίκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γέφυρας Κος Κατσώρας, εκπρόσωποι του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων της περιφέρειας. Μετά την ευλογία του Πατέρα Εμμανουήλ και κάποια πολύ όμορφα τραγούδια και κάλαντα από το τμήμα της Χορωδίας μας, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε στους παρευρισκόμενους η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κα Μπαχαρίδου Σοφία, όπως επίσης και ο Κος Αναστασιάδης και ο Κος Μπίκος. Τους μικρούς μας φίλους ενθουσίασε η παρουσία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδιά.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, να ευχηθούμε για μια ακόμη φορά ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά και να δεσμευτούμε απέναντί σας, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη και ανιδιοτελή προσφορά μας προς τον τόπο μας.

{loadposition ny2013}

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Translate »